Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók magyar nyelven képes leírás - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu
részletek »

Videók magyar nyelven - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: osszeeskuveselmelet.tlap.hu » Videók magyar nyelven
Keresés
Találatok száma - 6 db
Drábik János előadásai

Drábik János előadásai

Dr. Drábik János közíró letölthető előadásai. A hallgató mindent megtudhat a bankrendszer működéséről, a globálisan szervezett magánhatalom felépítéséről és működéséről. Leleplezi a nemzetközi pénzügyi oligarchia titkait és beszél a globális összeesküvés szervezeteiről, mint például a Bilderberg-csoportról vagy a Trilaterális Bizottságról. Felvázol megoldásokat is a pénzügyi válságból való kilábalásra.

Korszellem - Zeitgeist addendum

Korszellem - Zeitgeist addendum

Az is valós, hogy a globalizáció maga alá söpri a nemzeteket. Az is valós, hogy a válság, ami most elkezdődött csak fokozódni fog és háborúk, éhínség és ebből fakadóan járványok lepik el a földet. Na de ezt sem én találtam ki. Meg van írva. Nemrég olvastam egy cikket az Indexen. Egy német hadügyi szakértő úgy értékelte Magyarország helyzetét, hogy nekünk most egy vezérre lenne szükségünk, aki hiteles, akiben megbíznak a magyarok. Ez a tendencia mutatkozik az egész világon. Ha jól megnézzük az amerikai elnökválasztás mizériáját, jól látható, hogy Obamára úgy tekintettek, mint valami megváltóra, aki kihúzza a népet a válságból. Szinte az egész világon olyan horderejű volt a hír, mást sem lehetett hallani és látni a választások idején. Ez a globalizáció miatt kiterjed az egész világra. Igen, egy újabb Messiást vár a világ. Éhes lesz arra, hogy valaki rendet teremtsen afölött a káosz fölött, amit a pénzvilággal az ember teremtett. És el fog jönni. Meg van írva. Mint ahogy ez is meg van írva: "Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napoban nehéz idők jönnek. Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek, istenkáromlók, szüleikkel szemben engedetlenek, hálátlanok, szentsé

Összeesküvés videók

Összeesküvés videók

A September Clue alkotóinak újabb sorozata, mely ismét a 2001 szeptember 11 -én történt "terror" cselekményről készült videó felvételek összehasonlításával és kiértékelésével foglalkozik.

Titkos társaságok - Amerikai szabadkőműves államok 6/6

Titkos társaságok - Amerikai szabadkőműves államok 6/6

A történész, az embercsoportok, vagy egyének szándékai mentén kialakult eseményeket vizsgálja és ennek megfelelően alakítja ki - remélhetőleg - felelősségteljes, összegező véleményét. Merész feladatra vállalkoztam azzal, hogy röviden, a teljesség lehetősége nélkül felvázoljam a jelenbe torkoló Szabadkőműves Amerika rég és közelmúltjának történéseit anélkül, hogy az események okait és mozgató erőit vizsgálnám. Biztos vagyok benne, hogy az Amerikai Egyesült Államok történelme általánosan, vagy igen jól ismert, ezúttal tehát csak azzal foglalkozom, ami közvetlenül érintette a Szabadkőművességet Amerikában, vagy Amerikát a Szabadkőművességben. Az Amerikai Egyesült Államok alapítása Nyílt titok, hogy a szabadkőművesség fontos mozgatóerőként működött az amerikai forradalom hátterében, és közvetve elvezetett az Amerikai Egyesült Államok köztársaságának megalapításához.

Titkos társaságok - illuminátusok 1/5

Titkos társaságok - illuminátusok 1/5

"Sokan akik az illuminátusokal foglalkoznak, csak egy okult szabadkőműves páholynak tartják. Tanulmányozásomból levonva, viszont az Illuminátusi rend a szabadkőművesség felett álló szervezet, amelynek néhány szerző szerint okult szertartásai is vannak, de valójában nem ez a fő profiljuk. Jelenleg egy nagyon gazdag és befolyásos családok által alkotott zárt körű szervezet illetve csoport, melynek célja az alapítójuk (Weishaupt Ádám)által megálmodott új világrend megvalósítása. Céljukat nyíltan, nem az Illuminátusi Rend próbálja megvalósítani, hanem egy általuk kiépített fedőszervezetek szerkezete, amelyik egy olyan hálózatot alkot, hogy regionális szinten is jelen vannak. Ennek a logikája az, hogy az esetleges kudarc esetében, ne az illuminátus rend járatódjon le, hanem az illetékes szervezet, amelyet majd pótolnak mással."

Titkos társaságok - szabadkőművesek 2/5

Titkos társaságok - szabadkőművesek 2/5

Titkos társaságok első rész. Szabadkőművesek. Érdekes videó, még ha néhol pontatlan is, eléggé elgondolkodtató. A szabadkőművesség 15 parancsolata...

Tuti menü