Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tiszta energia! képes leírás - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu
részletek »

Tiszta energia! - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: osszeeskuveselmelet.tlap.hu » Tiszta energia!
Keresés
Találatok száma - 4 db
A víz ég!!!

A víz ég!!!

A találmány a hidrogént használja erőforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazmaállapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik. A projekt alapja a víz nukleáris energiájának hasznosítása a robbanómotorok, kazánok, sugárhajtóművek, áramtermelő aggregátorok, szinkrongenerátorok, stb. üzemeltetésében. A jövőben a különböző járművek a vizet tankolják fel.

Eltitkolt technológia

Eltitkolt technológia

A fősodrású médiából kihagyott gépek és magyar fejlesztések EBM 720 Generátor Tiszta energiát "előállító" gép, mely közel 30-40%-al több energiát ad ki magából mint amennyit betápláltak. Elindítása után betáplálást nem igényel. 19-évi kutatás és fejlesztés után kész a sorozatgyártásra. (2006-óta!) Ismeretlen, a mágneses mezőből vett energia a forrása. Az állandó mágnesek és tekercselés szokatlan geometriai elrendezésének segítségével! A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá: Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor) Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű Zrt.Energiapolitika 2000 Társulat alelnöke) Dr. Tolvaj Béla Dr. (Miskolci Egyetem) Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem) Dr. Kiss Tibor () A Víz ég! Korszakalkotó MAGYAR TALÁLMÁNY a HAZA a NEMZET jövőjéért A SZABADALOM A találmány a hidrogént használja erőforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazmaállapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik. A projekt alapja a víz nukleáris energiájának hasznosítása a robbanómotorok, kazánok, sugárhajtóművek, áramtermelő aggregátorok, szinkrongenerátorok, stb

Leslie I. SZABO  Energy by Motion (EBM)

Leslie I. SZABO Energy by Motion (EBM)

"We are routinely producing with our EBM Power Plants several kilowatts well over unity without any pollution and emissions whatsoever!" "One of these 10-megawatt units will heat 280 houses and air-condition them, plus you have cheap power, guaranteed at six cents." "All that EBM needs to start it is a small motor or engine that produces torque (2.5% - 5% of rated output, depending on how quickly you want to start it up). If you're out where there's no power at all, you go to a local farmer and get a John Deere, hook on to it and start it up. Initially, it rotates the EBM drive unit, and it achieves operating speed. Its unique geometry allows extra shaft power to be produced as the rotor is rotated through the magnetic field. The shaft power is converted to electricity via a synchronous generator attached to the shaft of the EBM unit. A small quantity of the electricity is then fed back into the EBM unit to continue the rotation. The excess power produced can then be used or sold for profit. In other words, when we sell a 10-megawatt unit, it is actually producing 15-megawatts --- it will be the 15-megawatt generator. It will take between one and ten percent of the rated capacity (depending on size) back to drive the EBM motor, giving you 10 megawatts to feed into the grid 24 hours a day, seven days a week. The idea is to keep the flux alive."

Szent Geometria

Szent Geometria

Annak ellenére, hogy a fizikusok hiába próbálkoztak több mint fél évszázadon át az összes természetes erő egyesítésével egy elméletben, Myron W. Evans vegyészeti fizikus végre sikerrel járt. Einstein és Elie Cartan éleslátására alapozva Evans elmélete a tér-idő geometriájából eredezteti az összes természeti erőt. Ahogy Einstein a gravitiációt a tér-idő görbületének tulajdonította, az új elgondolás az elektromágnesességet a tér-idő torzulásához vagy csavarodásához köti. A gravitáció és elektromágnesesség között fellépő kölcsönhatás lehetősége - amely lehetőség elutasított a mai főbb fizikusi körökben - becslések szerint új fizikabeli eredményekhez vezet, amelyek erő és energia előállítását teszik lehetővé a tér-időből.

Tuti menü