Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar weboldalak képes leírás: Örök - Varázslás [2. oldal]
részletek »

Magyar weboldalak: Örök - Varázslás [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: osszeeskuveselmelet.tlap.hu » Magyar weboldalak
Keresés
Találatok száma - 20 db
Örök háború az

Örök háború az

A pénzuralmi világrend győzelméért indított háború kezdetét jelezték a Világkereskedelmi Központ fáklyaként lángoló tornyai 2001. szeptember 11.-én. A leomló épületek robaja harsonaszóként tudatta a világgal: megindult "a terror elleni harc", az örök háború az "örök békéért". Ez a vég-nélküli háború az emberiség vagyonának a teljes kisajátításáért, és a világhatalom végső centralizálásáért folyik. A pénzuralom világrendje és a hatalomnak egy szűk globális elit kezében történő koncentrálódása azonban világméretű zsákutca. Ennek az új világrendnek nem az élet fennmaradásához szükséges erőforrások megóvása a célja, hanem a pénzvagyonos réteg végtelen gazdagodásának a biztosítása a kamatkényszeren alapuló magán-pénzrendszer segítségével. Véges Földünkön azonban semmi nem növekedhet végtelenül, még egyes kivételezettek gazdagodása sem. Ezt egyre többen tudják. A világuralomra törő nemzetközi pénzügyi közösség és hálózata ezért csak erőszakkal és agymosással tudja rákényszeríteni az emberiségre az eladósítás és kamatkényszer, a beteges túlvagyonosodás és szélsőséges szegényedés világrendjét. Csak háborúval tudja az emberiséget belekényszeríteni ebbe a világzsákutcába. 9/11 tragédiájával

Valóság.net

Valóság.net

Miért gyakran betegszünk meg az élelmiszeripari húsoktól? Sokan nem tudják, de a FÉLelem és a fájdalom energiák tömkelegét viszi be, amikor húst eszik.Miért is olyan lényeges ez?...azért , mert a FÉLelem és a fájdalom energiája nagyon ALACSONY frekvenciájúak.Az EGÉSZséges szervezet csak MAGAS frekvenciákkal bővelkedik.Amikor egy állatot leölnek, akkor ezek a fájdalmak és FÉLel(e)mek benne maradnak.Most belém lehet kötni, hogy a növény is érezhet fájdalmat, de erre azt mondom, hogy a növénynek nincs központi idegrendszere.Az állatnak viszont van.Volt a FÖLD fejlődésének olyan kora, amikor nem számított, hogy húst eszünk.Akkor nem ebben a stádiumában volt a Föld és az emberek tudatossága.Jelenleg, ha húst eszünk, akkor elzárjuk magunkat a szellemi fejlődésünktől.De nem csak a szellemi fejlődés gátja, hanem egyéb betegségek okozója is.Alapból elsavasítja a szervezetet és ennek hatására a bomlási folyamatok révén az öregedés felgyorsul.A hús az anyaghoz köt, a megrögzöttséghez. nem gyermek és fiatalkorban van ennek súlyos látszata, hanem a középkortól kezdve.Ha végignézted ehhez a filmet is, azt hiszem máris elegendő magyarázatot találtál rá.

Varázslás és hatalom

Varázslás és hatalom

A hatalom körül mindig nagy volt a nyüzsgés. Sokan gyűltek az éppen aktuális trón köré, hogy valamiképp részesedjenek az állam nevében gyakorolt tekintély gyümölcseiből. Közöttük voltak és vannak ma is, akik ezoterikus képességeikkel igyekeznek kenyéradó gazdáik megkülönböztetett figyelmét magukra irányítani. Korunk legnagyobb hatalmi és anyagi mecénása pedig nem más, mint a szórakoztatóipar. A januárban Magyarországra érkező és egyre nagyobb hírveréssel reklámozott David Copperfield, korunk legdivatosabb mágusa és illuzionistája például évi 85 millió dolláros bevételre tesz szert mesterségével. Így azon lista előkelő helyezettje ő is, amelyet Steven Spielberg vezet, s amelyen George Lucas, Stephen King és Arnold Schwarzenegger szintén megtalálható, az első tíz nagy szórakoztató között.

Tuti menü