Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Titkos - WOWS [7. oldal]
részletek »

Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet képes leírás: Titkos - WOWS [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: osszeeskuveselmelet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 115 db
Titkos társaságok - illuminátusok 1/5

Titkos társaságok - illuminátusok 1/5

"Sokan akik az illuminátusokal foglalkoznak, csak egy okult szabadkőműves páholynak tartják. Tanulmányozásomból levonva, viszont az Illuminátusi rend a szabadkőművesség felett álló szervezet, amelynek néhány szerző szerint okult szertartásai is vannak, de valójában nem ez a fő profiljuk. Jelenleg egy nagyon gazdag és befolyásos családok által alkotott zárt körű szervezet illetve csoport, melynek célja az alapítójuk (Weishaupt Ádám)által megálmodott új világrend megvalósítása. Céljukat nyíltan, nem az Illuminátusi Rend próbálja megvalósítani, hanem egy általuk kiépített fedőszervezetek szerkezete, amelyik egy olyan hálózatot alkot, hogy regionális szinten is jelen vannak. Ennek a logikája az, hogy az esetleges kudarc esetében, ne az illuminátus rend járatódjon le, hanem az illetékes szervezet, amelyet majd pótolnak mással."

Titkos társaságok - szabadkőművesek 2/5

Titkos társaságok - szabadkőművesek 2/5

Titkos társaságok első rész. Szabadkőművesek. Érdekes videó, még ha néhol pontatlan is, eléggé elgondolkodtató. A szabadkőművesség 15 parancsolata...

Titkos társaságok 2. rész

Titkos társaságok 2. rész

VIDE´ - Rövid dokumentumfilm az amerikai szabadkőművesség történetéről. - Tov´bbi kapcsol´d´ k´pek ´s vide´k k¨z¨l is v´logathatsz ugyanitt.

Titkos társaságok története

Titkos társaságok története

A titkos társaságok mindig is izgatták az emberek képzeletét. Hogyan jöttek létre az első titkos társaságok? Milyen változataik alakultak ki a korok folyamán? És milyen hatásuk volt, illetve van a világ folyásának alakulására?

Tóth Gyula: A magyar krónikák és a kitalált középkor

Tóth Gyula: A magyar krónikák és a kitalált középkor

Legyőzzük a mellébeszéléseket, meggátoljuk a hamis írásokat, felkutatjuk a valós igazságokat, leközöljük magyar gondolatid., megtalálhatod történelmünk igaz szálait, lelki és testi gyógytanácsokat, és sok mást ami megvédi és ápolja szenvedő magyarságunkat.

Több mint szimbolikus figyelmeztetés az Apophis meteor

Több mint szimbolikus figyelmeztetés az Apophis meteor

Az egyiptomi kultúra figyelmeztetése mely megjelenik a magyar Millenniumi emlékműben! Az 1896-ban elkészült emlékmű csoport Magyarország 1000 éves fennállásának tiszteletére!

UFO galéria

UFO galéria

Ismét náci UFO galéria Megfigyelések: 1. Éjszakai kilövés sunny0928 Űrhajók 2009. júni. 18., csütörtök - 16:28 2. Ufó a hegyek fölött. szabo3 Űrhajók 2009. júni. 16., kedd - 18:03 3. Ufó a távolban. szabo3 Űrhajók 2009. júni. 16., kedd - 18:01 4. Írány az űr sunny0928 Űrhajók 2009. júni. 06., szombat - 13:21 5. Spartan 201 sunny0928 Űrhajók 2009. júni. 01., hétfő - 00:04 6. Háta mögött az egész világ! sunny0928 Űrhajók 2009. máj. 31., vasárnap - 23:59 7. Leonardo űrsikló sunny0928 Űrhajók 2009. máj. 31., vasárnap - 23:55 8. tilosban parkolt pictor Űrhajók 2009. máj. 28., csütörtök - 20:58 9. Kilövésre várva sunny0928 Űrhajók 2009. máj. 14., csütörtök - 21:46 10. Elhagyva a Földet sunny0928 Űrhajók 2009. máj. 08., péntek - 12:13 11. Discovery az űrben sunny0928 Űrhajók 2009. máj. 08., péntek - 12:09 12. Egy eltévedt Ufó az erdöben. szabo3 Űrhajók 2009. máj. 03., vasárnap - 13:18 13. Nagyon Ókori Ufó ábrázolás szabo3 Űrhajók 2009. máj. 02., szombat - 16:36 14. PHX Marsjáró szabo3 Űrhajók 2009. ápril. 22., szerda - 13:09 15. Régi Ufós felvétel 2-es kép. szabo3 Űrhajók 2009. ápril. 21., kedd - 06:53

UFO-k a III. Birodalomban (?)

UFO-k a III. Birodalomban (?)

Titkos kutatások, teljesen új technológiák a német repülő csészealjak fejlesztésénél. az 1919 - 1945 közötti időszakban. Elég hihetetlennek tűmik. Az összegyűjtött adatok tanulmányozása után, melyeket manapság könyvekben, filmekben publikálnak, valószínűsíthető, hogy a náci németország igen magas szinten és nagyon komolyan foglalkozott ilyen repülő eszközök titkos fejlesztésével, nem is eredménytelenül.

Valóság.net

Valóság.net

Miért gyakran betegszünk meg az élelmiszeripari húsoktól? Sokan nem tudják, de a FÉLelem és a fájdalom energiák tömkelegét viszi be, amikor húst eszik.Miért is olyan lényeges ez?...azért , mert a FÉLelem és a fájdalom energiája nagyon ALACSONY frekvenciájúak.Az EGÉSZséges szervezet csak MAGAS frekvenciákkal bővelkedik.Amikor egy állatot leölnek, akkor ezek a fájdalmak és FÉLel(e)mek benne maradnak.Most belém lehet kötni, hogy a növény is érezhet fájdalmat, de erre azt mondom, hogy a növénynek nincs központi idegrendszere.Az állatnak viszont van.Volt a FÖLD fejlődésének olyan kora, amikor nem számított, hogy húst eszünk.Akkor nem ebben a stádiumában volt a Föld és az emberek tudatossága.Jelenleg, ha húst eszünk, akkor elzárjuk magunkat a szellemi fejlődésünktől.De nem csak a szellemi fejlődés gátja, hanem egyéb betegségek okozója is.Alapból elsavasítja a szervezetet és ennek hatására a bomlási folyamatok révén az öregedés felgyorsul.A hús az anyaghoz köt, a megrögzöttséghez. nem gyermek és fiatalkorban van ennek súlyos látszata, hanem a középkortól kezdve.Ha végignézted ehhez a filmet is, azt hiszem máris elegendő magyarázatot találtál rá.

Hirdetés
Varázslás és hatalom

Varázslás és hatalom

A hatalom körül mindig nagy volt a nyüzsgés. Sokan gyűltek az éppen aktuális trón köré, hogy valamiképp részesedjenek az állam nevében gyakorolt tekintély gyümölcseiből. Közöttük voltak és vannak ma is, akik ezoterikus képességeikkel igyekeznek kenyéradó gazdáik megkülönböztetett figyelmét magukra irányítani. Korunk legnagyobb hatalmi és anyagi mecénása pedig nem más, mint a szórakoztatóipar. A januárban Magyarországra érkező és egyre nagyobb hírveréssel reklámozott David Copperfield, korunk legdivatosabb mágusa és illuzionistája például évi 85 millió dolláros bevételre tesz szert mesterségével. Így azon lista előkelő helyezettje ő is, amelyet Steven Spielberg vezet, s amelyen George Lucas, Stephen King és Arnold Schwarzenegger szintén megtalálható, az első tíz nagy szórakoztató között.

Videók

Videók

Pap Gábor művészettörténész http://dobogommt.hu/d obogo/letoltes.p... ezen a linken a teljes előadás megtekinthető. Heribert Illig: Kitalált középkor c. könyve már megjelent magyar nyelven.

Világbiztonság.hu

Világbiztonság.hu

A secret society vagyis titkos társaság elnevezéssel ellentétes open society nyílt társaság! Természet Tudomány Tört énelem R égészet Szimbolika Asztronómia V égtelen Művészet Főoldal Kapcso l at Koronázási Jogar függőkkel és "oroszlánokkal" az egyiptomi eredetű hegyikristályban. Tetején: végtelen csomó. Tayos-i aranykincsek és más fém leletek(angol) Móricz János felfedezése a hatvanas években A Táltos-barlang leletei Móricz János: Mikor a Fém-könyvtár tartalma nyilvánossá válik, nem lesz több háború! Vissza Tovább... Ősi aranylemez Tayos-ból Text Box: RÉGÉSZET Móricz János kutatásai 2007. május 03. csütörtök 10:40 Móricz János szerint a klasszikus történetírás nem ad átfogó világszemléletet; az Özönvíz után az úgynevezett Amerikai Új Világ vált a civilizációk szülőanyjává, amiknek az alapja az ősi Magyar kultúra volt. Az Európai és a Közép Keleti kultúrák váratlanul a fejlődés kihagyhatatlan evolúciós lépései nélkül tűntek fel. Ezek a civilizációk az Amerikai kontinensről kerültek át ahol az evolúciós előzményeik megtalálhatóak. Azok a csoportok, akik túlélték az Özönvizet, később az Andok magasabb fekvésű területein az Özönvíz utáni kultúrákat hoztá

WOWS-Wide Open World Security!

WOWS-Wide Open World Security!

WOWS - Wide Open World Security Teljesen Nyílt Világbiztonság A WOWS egy magyar kezdeményezés, mely elindult a Google Inc. által kiírt Project 10 to the 100th -pályázaton. A megvalósításra elnyerhető támogatás összege összesen: 10.000.000 $. A megnyerhető összeget nem szervezet kapja, hanem azt a nyertes pályázati anyagok megvalósítására fordítják. A pályázati anyag kivonata, rövid leírása a következő: A WOWS egy nyílt, politikán felül álló közösség (angolul a secret society vagyis titkos társaság elnevezéssel ellentétes open society -nyílt társaság), mely az emberek megbízható informálására alakul. Alapvetően két részből tevődik össze: I. küldöttség: a különböző kultúrák, vallások, nemzetközi szervezetek, országok és vállalatok képviselői. A küldöttségek tagjai folyamatosan együtt dolgoznak. Munkájuk nyomon követhető, megfigyelhető a felhasználók által, internetes és hagyományos TV-közvetítéseken keresztül, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy valóságshow-ban. A megfigyelhetőség a munkaórákban folyamatos. Az adás késleltetéssel bír, biztonsági okokból kifolyólag. A közösség egy, a Wikipédia lexikonhoz hasonló szoftver-csomagot használ, a szükséges bővítményekkel, a munka hatásf

Tuti menü