Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Titkos társaságok, Összeesküvés elmélet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: osszeeskuveselmelet.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 8 db
A gízai Nagy Piramis körüli rejtélyek

A gízai Nagy Piramis körüli rejtélyek

Üdvözlök mindenkit a TTT fórumán! Ez az első topic, de remélem, hogy követi ezt még sok-sok. Örömmel tapasztaltam, hogy sokan látogatják az oldalamat. Ezért is gondoltam rá, hogy csinálok egy fórumot hozzá. Az első topic-nak olyan témát választottam, ami sok embert foglalkoztat, és ami engem is nagyon érdekel. Már közel 3, 4 éve foglalkozok hobbi szinten az egyiptomi piramisokkal. A legjobban persze a gízai Nagy Piramis keltette fel az érdeklődésemet. Sok-Sok érdekes, helyenként rejtélyes, még meg nem oldott kérdés van a piramis körül. Ezeket a kérdéseket, illetve a hozzájuk kapcsolódó elméleteket akarom megtárgyalni itt. Úgy érzem érdemes ezzel a monumentális építménnyel foglalkozni, mert szerintem nem sírhelyül építették fel, fáradságot, időt nem kímélve. Nem meglepő tehát, hogy már az ókortól nagy csodálat övezi. Ha valakinek kellenek nagyon jó minőségű képek (rajzok, számítógépes és kézi grafikák, fényképek, vetületi ábrák, stb.) a gízai piramisokról, vagy a fennsíkról, írja meg nekem e-mailben (ttt@webmail.hu), hogy pontosan mikről is kellenének képek, és én elküldöm azokat. Az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki olyan honlapot az Interneten, ahol meg lehetne nézni, hogy milyen volt az időjárás 4500 évvel ezelőtt a Gízai fennsíkon és Egyiptomban?

Fórum - 2012-ben világvége?

Fórum - 2012-ben világvége?

Az egyik ismeretterjesztő csatornán láttam egy filmet, sajnos nem az elejétől, címe: Mindennapi tudományok VII. Hát teljes mértékben alátámasztotta a maják jövendölését. Valóban a Föld ki fog billenni az eddigi pólusából. A pólusváltással együtt a Föld mágneses erőtere megváltozik. Más frekvenciára áll. Tudosok támasztották alá, hogy az utóbbi években egyre több állat már érzi a frekvencia váltást, és rossz irányt határoz meg. A frekvencia már változik, de a hely még nem. Ezért van olyan sok partra vetődött bálna pl. Ők nagyon érzik a mágneses erőtér hatásait és ezek alapján tájékozódnak. Még nagyon sok érdekes dolog hangzott el, de ezt jó lenne többször is meghallgatni, hogy minden fontos dolgot meg tudjunk jegyezni. Egyébként az emberek egy része is érzi már a frekvenciák változását. Ezért foglalkoznak olyan sokan az ezotériával. Egyre több a sprirituális gyógyító, stb. Ezek közé tartozom én is. Jó érzés, hogy ezt a lehetőséget is megkaptuk, és ha akarjuk élni tudunk vele. Nem kell ettől félni, mert meg lehet tanulni. Természetesen aki elhatárolódik tőle, az semmit sem érez, de a fizikai változás mindenképpen eljön.

HAARP Projekt - minden egyéb

HAARP Projekt - minden egyéb

Folyamatosan frissülő magyar nyelvű fórum a HAARP projektről Nekem valaki azt mondta, hogy a HAARP egyebek mellett a légkör kölünféle rétegeiben létrehozható, háromdimenziós, vetített képekkel kísérletezik, és egyszer lesz egy invázió, amiben egyetlen valóságos űrhajó sem vesz részt. Hallottatok erről valamit? Nahát! "Ilyen tünetekkel, mint fejfájás, hasmenés, szédülés,kimerültség és sorozatos, szinte múlni nem akaró düh érzése.Illetve olyan mértékű szétszórtság, ami már ijesztő" Velem ugyanez van, és egy barátnőmnél is jelentkeztek ezek a tünetek (hasmenés nélkül, viszont nagyon kimerült, én is 10 órákat alszom naponta, pedig egészségesen eszem és vitamint is szedek, sőt, csak ásványvizet iszok. A vérképem is tökéletes, mégis állandóan fáradt vagyok) Magamtól eszembe sem jutott volna, hogy a HAARP-antennáknak ilyen hatása is lehet... Ez kétségbeejtő...

Index

Index

Néhány napra kölcsön kaptam a Kelet 2005/1-2. számát és szokás szerint jó néhány érdekességre bukkantam benne. Az első írás Széles Tamás két szócikkével ("Beavatás - Rituálé") mustrát ad a szerzőnek a deputációs páholyként létrejött Nyugati Kapu Páholy könyvsorozatában megjelenő "Szimbólumtár inasok részére" című művéből. Jászberényi József "Irregularitás és regularitás - belül és kívül" című írása folytatja az előző számban megkezdett, a regularitással foglalkozó anyagok sorát, nem különben a többi cikkhez fűzött szerkesztői jegyzetekben, korrekciókban. Az Angol Egyesült Nagypáholy (UGLE) hivatalos weboldaláról származik a "Mi a szabadkőművesség?" című cikk, amelynek magyar szövegét a fordító, Benedek Szabolcs kisebb-nagyobb lapszusai tarkítják. A szintén általa fordított Michael D. Jacobson írásban, "A szabadkőművesség Franciaországban" első bekezdésében is problémát vélek felfedezni, a "vous tous,... en vos grades et qualités" kifejezés nem csak a szabadkőművességben elterjedt üdvözlési formula ("Önök/Ti,... minden rendben és rangban"), hanem a francia nyelvű diplomáciában is gyakran használt kifejezés. Ezt "bárhol és bármiként is foglaltok helyet"-re fordítani tájékozatlanság. Az érdekes, a francia szabadkőművességet angol nézőpontból bemutató cikkben közölt számadatok és arányaik lényegesen eltérnek az Yves Jacob előadásában idén március 5-én ismertetettektől: a nagypáholyok létszáma = GOF 45000 (YJ), növekvő; 36000 (MDJ), stagnáló; GLNF 22500 (YJ), stagnáló; 30000 (MDJ), növekvő. (GOF = Grand Orient de France, GLNF = Grand Loge National Française) Nagyon értékesnek és gondolatébresztőnek tartom Gátai György és Székely Tibor A "G" metamorfózisa című cikkét, amelyben a következő eretnek mondat is szerepel: "A jelenlegi szabadkőművesség egyek veszélye a biológiából ismert öregkori (pszichomotoros) elmerevedés, esetünkben a túlzott hagyománytisztelet." A többi írás közül kiemelném még Benedek Szabolcs szép összefoglalóját "A rózsakeresztesek"-ről; Jászberényi József Szabadkőműves bibligráfia sorozatának IV. részét, a Debreceni Egyetem Könyvtárának szabadkőműves tárgyú könyveiről; Berényi Zsuzsanna Ágnes írását "Hock János fölvété"-ről; Bendek Szabolcs recenzióját W. L. Wilmhurst gyalázatosan rossz fordításban megjelent "A szabadkőművesség filozófiája" című könyvéről és egy szerkesztőségi bírálatot dr. Sáry László munkájáról, a "Szabadkőművesség, avagy a királyi művészet"-ről. (Ez utóbbiba néhány ezen a fórumon megfogalmazott kritikai észrevétel is bekerült.)

Ingyenenergia gépek, és minden ezzel kapcsolatos...

Ingyenenergia gépek, és minden ezzel kapcsolatos...

Léteznek elemek amik a a radioaktiv sugárzást alakítják át elektromos energiájúvá. Mint ahogy modtad ahogy megyünk feledele frekvenciában úgy egyre növekszik a sugárzás energiatartalma.A világűrben folyamatosan születnek halnak meg csillagok miközben hatalmas mennyiségű em hullámot sugároznak.Ez az energia a földön is érzékelhető.Elméletileg kihatással lehet állandonak hitt dolgokra mint pl gravitáció.Mivel minden anyagnak +van a saját frekvenciája ezért úgy gondolom hogy korai még azt mondani hogy nem érdekel minket a határ.Gondolom nem viccből építenek gigantikus méretű részecskegyorsítókat nagyon sok pénzért mert ez oan kaffa dolog. Ja az emsugárzás alsó tartományában nagyon is tud lenni kölcsönhatás a hangszóróm mágnese és a tekercs közt.

Kitalált középkor FóRUM

Kitalált középkor FóRUM

Nem járható út. Elvi okokból: McEvedy és Jones adatainak vizsgálata a referenciának tekintett Foerster egyenlethez való nagyfokú korrelációja miatt lehetséges. Maga az egyenlet csak a teljes humán populációra vonatkoztatható, mivel nem veszi figyelembe a belső entitások viselkedését (migráció, evolúciós kölcsönhatások stb.). Általánosan fogalmazva: csak egy termodinamikai értelemben nyitott rendszer (a Föld népessége) egyensúlyi (statikus) állapotát fejezi ki. Az egyenletben lévő (számláló) állapotjellemző ugyanis az időben nem változik. A rendszer azonban csak makroszkópikusan van statikus állapotban, mikroszinten egymással ellentétes érdekű entitások küzdelme miatt instabil. Összefoglalva: hiába ismernénk pl. Európa vagy a Mediterránum népességadatait, nem tudjuk megmondani, hogy milyennek kellett lennie. Úgy gondolom, hogy a járható út a következő: Csak természeti törvények felhasználásával a közvetlenűl észlelhető sajátságokat és összefüggéseket vizsgálva le kell vezetni a teljes humán populációra értelmezett alapösszefüggést. Ha ez ekvivalens a Foerster egyenlet alapját képező dN/dt=N^2/K egyenlettel, kizárhatjuk, hogy a McEvedy és Jones adatsorában található 200 éves szakadás (stagnálás) valós. Hiszen a Foerster egyenlet monoton növekvő. Lehet, hogy a levezetést már elvégezték. Akkor könnyen megitélhető az időugrást vélők igaza.

New World Order. Ti elhiszitek ezt? Mit gondoltok róla?

New World Order. Ti elhiszitek ezt? Mit gondoltok róla?

"Ami pénzt beszed a bank kamatként, azon miért ül?" Az a példa szempontjából lényegtelen, hogy ül-e. A lényeg hogy ő rendelkezik felette. Még ha utána vissza is forgatja a gazdaságba, a visszaforgatás az ő szempontjai szerint fog megtörténni, és nem a közösség szempontjai szerint. De pontosan erre való a hitelkamat is (más trükkök mellett): átvenni a gazdaságban lévő pénzmennyiség feletti ellenőrzés jogát. Aki pedig arról rendelkezik hogy mi legyen a sorsa a pénznek, az arról rendelkezik, hogy mi legyen a sorsa a pénzért kapható javaknak. Azaz röviden: a banknak áll hatalmában dönteni a gazdasági javak redisztribúciójáról. "Tehát, akkor addig jutottatok Bucserral, h az állam kötvényt és később kamatot ad a bankoknak, akik pedig pénzt adnak cserébe." Igen. "(ami a jövőben befolyt adó révén pénz lesz)" Mit értesz ez alatt? "Ezután a jegybank a banktól megkapja a kötvények egy részét és pénzt bocsát ki." Igen. Tehát az új pénz a jegybankban azért keletkezhet, mert a jegybank államkötvényt vásárol. Az új pénz ahhoz vándorol akitől a jegybank megvette a kötvényt (közvetítő kereskedelmi bankok). De ez az újonnan teremtett pénz a privát szektorban hitelkihelyezések alapját képezheti azaz ez a pénz lesz aztán felszorozva a pénzmultiplikátor hatására a kereskedelmi bankok által. Így a jegybank által és a kereskedelmi bankok által előállított pénz teljes összege után (ezt nevezem hitelpénznek) kamatot kell elvonni a gazdaságból (jegybank által gyártott pénzre a gazdaság által államkötvénykamat fizetendő, és hitelkamat fizetendő az után az ennél jóval nagyobb összeg után melyet a kereskedelmi bankok gyárthatnak le). Ezt a kamatot aztán vagy visszaforgatják a bankok, vagy nem, ez rájuk van bízva. A lényeg hogy a kamatmechanizmus révén folyamatosan óriási mennyiségű pénz redisztribúciójára kapnak jogosítványt a bankok. De ha belevesszük a képletbe hogy a pénz az nem más mint azon javak megfelelője amit meg lehet a pénzért vásárolni, akkor azt lehet mondani hogy a bank kezébe kerül az a döntés hogy gazdaság által előállított javak kinél landoljanak, kik használhassák fel. A gazdaságban jelen lévő pénz mennyisége (azaz nagyjából a hitelpénz mennyisége) pedig sose csökken, hanem jellemzően exponenciális függvény szerint nő. Grafikonok.

Paleoasztronautika (Ősi űrhajósok)

Paleoasztronautika (Ősi űrhajósok)

Közkivánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan külőnféle gondolatot meg lehet osztani a téma iránt érdeklődőknek egymás közt. A fórum müködését természetesen szerény személyem felügyeli és a moderátori feladatok is rám hárulnak, de remélem erre nem lesz szükség. A fórum egyfajta "off-topic" jellegű kezdeményezés. Mindenki, aki érdeklődik a paleoasztronautika iránt és meg szeretné osztani a véleményét másokkal ide írhatja a hozzászólásaít a felvetett témákkal kapcsolatban. A fórumozás menete nem tér el a bejegyzések kommentelésének gyakorlatától igy a megszokott módon lehet írni a kommenteket, ahogy a blog különálló bejegyzései estében is szokás. A fórummal kapcsolatos technikai észrevételeíteket a bejegyzés dátuma után látható nicknevemre kattintva tudjátok elküldeni.

Tuti menü